WELKOM WELKOM
De God van de bijbel laat ons op verhaal komen. Op het verhaal van hèm komen. Het verhaal waarin alles heel anders ligt. Van dit bevrijdende bericht knap je als mens op. Deze God gééft in plaats van neemt. Hij bevrijdt ons uit dat kleine wereldje van de harde cijfers en getallen waarin we opgesloten zitten. Bij deze God draait het om menswording. In de weg van Jezus de Christus zien we dat concreet gestalte krijgen. Waar zijn stem klinkt gebeuren dingen die ik voor onmogelijk houd. Zijn woord werkt geloof, hoop en liefde. Hij maakt ons leven weer menselijk. Waar wij gehoor geven aan zijn stem wordt het leefbaar.

In de kerk vormen we een open kring om de Opgestane heen. Open, omdat zíjn woord zeker de moeite van het horen waard is!

Van harte welkom!

Sluipwijksemarkt

Hierbij nodigen wij u van harte uit op de jaarlijkse Sluipwijkse markt in en rondom de Sluipwijkse kerk. Op de markt in Sluipwijkse sferen is er weer veel te koop, te doen en te beleven. Voor jong en oud zijn er leuke spellen, waaronder een echte game-schuur en een spectaculair balspel. Daarnaast verkopen wij onder andere heerlijk vers gerookte paling, planten, fruit, oliebollen, curiosa, boeken en met wat geluk gratis kaas en drop. In de kerk staan de taarten van onze ‘Sluipwijkse’ bakkers tentoongesteld, want heel Sluipwijk bakt en zijn er op vrijdag muzikale optredens. En wilt u blijven eten? Er is van alles te verkrijgen op de markt. Kom het mee beleven:
  • Waar: Sluipwijkse kerk, ‘s Gravenbroekseweg 85b te Reeuwijk
  • Wanneer: Vrijdag 27 september van 18.00 – 21.00 uur en zaterdag 28 september 10.00 – 16.00 uur en om 20.00 uur het opbod in de zalen achter de kerk.