Welkom op de website van de Hervormde gemeente Sluipwijk Welkom op de website van de Hervormde gemeente Sluipwijk
De God van de bijbel laat ons op verhaal komen. Op het verhaal van hèm komen. Het verhaal waarin alles heel anders ligt. Van dit bevrijdende bericht knap je als mens op. Deze God gééft in plaats van neemt. Hij bevrijdt ons uit dat kleine wereldje van de harde cijfers en getallen waarin we opgesloten zitten. Bij deze God draait het om menswording. In de weg van Jezus de Christus zien we dat concreet gestalte krijgen. Waar zijn stem klinkt gebeuren dingen die ik voor onmogelijk houd. Zijn woord werkt geloof, hoop en liefde. Hij maakt ons leven weer menselijk. Waar wij gehoor geven aan zijn stem wordt het leefbaar.

In de kerk vormen we een open kring om de Opgestane heen. Open, omdat zíjn woord zeker de moeite van het horen waard is!

Van harte welkom!

Update: Update:
Woensdagavond om 19.15 zal er een gebedsmoment zijn. Dit zal worden uitgezonden via internet. Als gemeenteleden hieraan willen deelnemen in de kerk, neem dan contact op met Arwin van Nieuwkoop.

Mocht u iemand weten die hulp nodig heeft, voor boodschappen, medicijnen halen, of andere, voor ons normale dingen, geef dit dan ook door aan de dominee of iemand van de kerkenraad. Wij proberen dan die hulp in te schakelen. Er zijn jonge mensen, die zich hiervoor al hebben aangeboden.

Aankomende kerkdiensten Aankomende kerkdiensten
Vanwege het coronavirus zijn er komende zondagen geen diensten. Wel zal via internet om 10.00 uur de dienst worden uitgezonden. We bekijken per zondag of de dienst weer kan doorgaan.

Met onderstaande link kunt u de dienst online live beluisteren of eerdere diensten terug luisteren. Mocht u problemen ondervinden met het beluisteren via internet bel dan gerust Gerton van Hanswijk (06-14336099).

Beluister de kerkdienst online

Laten we bidden dat we weer snel kunnen samenkomen in onze Sluipwijkse kerk.