Protestantse Kerk in Nederland
Hervormde Gemeente Sluipwijk
 
 
Update: Update:
Woensdagavond na het luiden van de klokken om 19.00 zal er een gebedsmoment zijn om 19.15. Dit zal worden uitgezonden via internet. Als gemeenteleden hieraan willen deelnemen in de kerk, neem dan contact op met Arwin van Nieuwkoop.

Mocht u iemand weten die hulp nodig heeft, voor boodschappen, medicijnen halen, of andere, voor ons normale dingen, geef dit dan ook door aan de dominee of iemand van de kerkenraad. Wij proberen dan die hulp in te schakelen. Er zijn jonge mensen, die zich hiervoor al hebben aangeboden.

De ouderenmiddag rondom Pasen van 7 april gaat niet door.
 
Klokken van hoop en troost

Klokken van hoop en troost
Ook wij geven gehoor aan de oproep om de komende drie woensdagen tussen 19.00 – 19.15 uur de kerkklokken te luiden.

Met deze ‘klokken van hoop en troost’ hopen we mensen met elkaar verbinden over de grenzen van sociaal isolement heen. Ook roepen we daarmee op tot gebed en andere vormen van steun voor allen die ziek zijn en voor wie zich dag aan dag inzetten voor de gezondheid en veiligheid van medemensen.  
 
Aankomende kerkdiensten Aankomende kerkdiensten
Vanwege het coronavirus zijn er komende zondagen geen diensten. Wel zal via internet om 10.00 uur de dienst worden uitgezonden. We bekijken per zondag of de dienst weer kan doorgaan.

Met onderstaande link kunt u de dienst online live beluisteren of eerdere diensten terug luisteren. Mocht u problemen ondervinden met het beluisteren via internet bel dan gerust Gerton van Hanswijk (06-14336099).

Beluister de kerkdienst online

Laten we bidden dat we weer snel kunnen samenkomen in onze Sluipwijkse kerk.
 
WELKOM WELKOM
De God van de bijbel laat ons op verhaal komen. Op het verhaal van hèm komen. Het verhaal waarin alles heel anders ligt. Van dit bevrijdende bericht knap je als mens op. Deze God gééft in plaats van neemt. Hij bevrijdt ons uit dat kleine wereldje van de harde cijfers en getallen waarin we opgesloten zitten. Bij deze God draait het om menswording. In de weg van Jezus de Christus zien we dat concreet gestalte krijgen. Waar zijn stem klinkt gebeuren dingen die ik voor onmogelijk houd. Zijn woord werkt geloof, hoop en liefde. Hij maakt ons leven weer menselijk. Waar wij gehoor geven aan zijn stem wordt het leefbaar. 


In de kerk vormen we een open kring om de Opgestane heen. Open, omdat zíjn woord zeker de moeite van het horen waard is!

Van harte welkom!
 
 
 
 
ANBI
 
Kerkdienst rechtstreeks luisteren en opname terugluisteren

Klik hier om de dienst rechtstreeks te beluisteren of terug te luisteren meer
 
Fotoalbum
 
Facebook
 
Lubbers in Kosovo

We ondersteunen als kerk de familie Lubbers die is uitgezonden naar de christelijke gemeente in Peja (Kosovo)

Kijk voor meer informatie op lubbersinkosovo.nl

 
Handwerkgroep

Met een groepje enthousiaste handwerksters komen we maandelijks bij elkaar om dingen te maken die op de jaarlijkse Sluipwijkse markt verkocht worden. Er worden o.a sokken, sjaals, babyslofjes, knuffels, poppenkleertjes en andere leuke dingetjes gemaakt.

Voor info: Catrien van Blotenburg 0182-392575


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.