Welkom op de website van de Hervormde gemeente Sluipwijk Welkom op de website van de Hervormde gemeente Sluipwijk
De God van de bijbel laat ons op verhaal komen. Op het verhaal van hèm komen. Het verhaal waarin alles heel anders ligt. Van dit bevrijdende bericht knap je als mens op. Deze God gééft in plaats van neemt. Hij bevrijdt ons uit dat kleine wereldje van de harde cijfers en getallen waarin we opgesloten zitten. Bij deze God draait het om menswording. In de weg van Jezus de Christus zien we dat concreet gestalte krijgen. Waar zijn stem klinkt gebeuren dingen die ik voor onmogelijk houd. Zijn woord werkt geloof, hoop en liefde. Hij maakt ons leven weer menselijk. Waar wij gehoor geven aan zijn stem wordt het leefbaar.

In de kerk vormen we een open kring om de Opgestane heen. Open, omdat zíjn woord zeker de moeite van het horen waard is!

Van harte welkom!

Opbod zaterdag 26 september Opbod zaterdag 26 september
Helaas hebben we nog maar een paar opgaves mogen ontvangen voor het opbod op zaterdag 26 september. Bent u/jij wel van plan te komen, maar heeft u zich nog niet opgeven, dan vragen wij u dit zo snel mogelijk te doen via mail sluipwijksemarkt@hotmail.com , telefonisch 06-28807055 of via de QR code op de bijgevoegde bestellijst.
Als we woensdag niet meer dan 20 aanmeldingen hebben zijn we genoodzaakt de avond te cancellen en dat zou jammer zijn. Voor deze avond geldt ook dat wij de corona maatregelen toepassen. Dus bij deze geef u op voor een gezellige avond op 26 september.
Bestellijst
De bestellijst is al verschillende keren langs gekomen bij de zondagsbrief, mocht u deze nog niet ingevuld hebben, de lijst kan nog worden ingeleverd tot 23 september! Mocht u de lijst willen invullen en inleveren in de brievenbus van de kerk en heeft u geen uitgeprinte versie, hij staat ook afgedrukt in de Kijk op Bodegraven – Reeuwijk van afgelopen week.

Sluipwijkse markt

Nu de markt definitief niet doorgaat moeten we toch dingen missen die toch exclusief op de Sluipwijkse markt te verkrijgen zijn. Wat dacht u van de heerlijk gerookte paling of de handgemaakte geitenharen sokken! Hier hebben we wat op gevonden, bij de nieuwsbrief vindt u een bestellijst voor het bestellen van het bovenstaande en hebben wij drie tassen samengesteld met brood en lekkers, fruit en noten. Ook kunt u via deze bestellijst de loten en stroopwafels bestellen.

De bestellijst kunt u digitaal inleveren via ons e mail adres sluipwijksemarkt@hotmail.com of uitprinten en inleveren bij de brievenbus van de kerk. Wij zullen ervoor zorgen dat er ook een aantal uitgeprinte bestellijsten in de kerk komen te liggen. Telefonisch doorgeven kan ook op nummer 06-28807055.

>>> Klik hier voor het online bestelformulier <<<

>>> Of hier voor een PDF document <<<

We ontvangen de bestellijst graag voor 23 september 18.00 uur i.v.m. het bestellen. De bestellingen liggen voor u klaar om op te halen op zaterdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur. Komt u ‘s avonds naar de opbodavond, dan kunt u uw bestelling deze avond meenemen. Opgeven voor de opbodavond kan tot vrijdag 25 september 18.00 uur, vanwege de beperkte ruimte kan het zijn dat we geen mensen meer kunnen toe laten.

Graag zien we uw bestelling tegemoet!
De commissie Sluipwijkse kerk

Aankomende kerkdiensten Aankomende kerkdiensten
Vanaf 1 juli mogen er weer samenkomsten gehouden worden. Vanwege het coronavirus zijn er voorlopig alleen morgendiensten. U dient zich vooraf aan te melden of u daarbij aanwezig wilt zijn. Zingen in de dienst is nog niet mogelijk. Bij aankomst zullen coördinatoren u ontvangen en uw plaats aanwijzen. Mensen met corona gerelateerde klachten mogen de dienst niet bezoeken.

Het is verplicht om te reserveren voor de diensten, elke week weer. Dit kan via voorzitter.kerkrentmeesters@sluipwijksekerk.nl

Met onderstaande link kunt u de dienst online live beluisteren of eerdere diensten terug luisteren. Mocht u problemen ondervinden met het beluisteren via internet bel dan gerust Gerton van Hanswijk (06-14336099).

Beluister de kerkdienst online

Laten we bidden dat we allemaal weer snel kunnen samenkomen in onze Sluipwijkse kerk.

Update: Update:
Mocht u iemand weten die hulp nodig heeft, voor boodschappen, medicijnen halen, of andere, voor ons normale dingen, geef dit dan ook door aan de dominee of iemand van de kerkenraad. Wij proberen dan die hulp in te schakelen. Er zijn jonge mensen, die zich hiervoor al hebben aangeboden.