Protestantse Kerk in Nederland
Hervormde Gemeente Sluipwijk
 
 
Tijd voor actie! - Restauratie kerk Tijd voor actie! - Restauratie kerk
Vanaf begin 2015 is een kleine groep betrokken inwoners van Sluipwijk aan de slag gegaan met het maken van plannen die ertoe moeten leiden dat er voldoende financiële middelen zijn om het funderingsherstel van het kerkgebouw ter hand te nemen. De werkgroep is na een zorgvuldig proces omgevormd tot Stichting Behoud Kerkgebouw Sluipwijk. Hiertoe behoorden diverse officiële stappen, zoals inschrijving bij de Kamer van Koophandel, een Anbi-inschrijving en een bankrekeningnummer. Nu al deze zaken zo goed als afgerond zijn, zoekt de stichting de publiciteit. In een van de recente edities van Kijk op Reeuwijk verschijnt een interview met een aantal leden van de stichting. Dit is de aftrap voor meer! Houd de eigen website van de Stichting Behoud Kerkgebouw Sluipwijk én de lokale pers dus in de gaten voor het laatste nieuws over de fondsenwervingsactie. Wij vertrouwen erop dat u de acties van de stichting waar mogelijk zal ondersteunen met uw enthousiasme.

Website Stichting Behoud Kerkgebouw Sluipwijk: klik hier.
Meer informatie vindt u ook hier.
terug
 
 
 
 
ANBI
 
Kerkdienst rechtstreeks luisteren en opname terugluisteren

Klik hier om de dienst rechtstreeks te beluisteren of terug te luisteren meer
 
Fotoalbum
 
Facebook
 
Lubbers in Kosovo

We ondersteunen als kerk de familie Lubbers die is uitgezonden naar de christelijke gemeente in Peja (Kosovo)

Kijk voor meer informatie op lubbersinkosovo.nl

 
Handwerkgroep

Met een groepje enthousiaste handwerksters komen we maandelijks bij elkaar om dingen te maken die op de jaarlijkse Sluipwijkse markt verkocht worden. Er worden o.a sokken, sjaals, babyslofjes, knuffels, poppenkleertjes en andere leuke dingetjes gemaakt.

Voor info: Catrien van Blotenburg 0182-392575


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.