Tijd voor actie! - Restauratie kerk Tijd voor actie! - Restauratie kerk

Vanaf begin 2015 is een kleine groep betrokken inwoners van Sluipwijk aan de slag gegaan met het maken van plannen die ertoe moeten leiden dat er voldoende financiële middelen zijn om het funderingsherstel van het kerkgebouw ter hand te nemen. De werkgroep is na een zorgvuldig proces omgevormd tot Stichting Behoud Kerkgebouw Sluipwijk. Hiertoe behoorden diverse officiële stappen, zoals inschrijving bij de Kamer van Koophandel, een Anbi-inschrijving en een bankrekeningnummer. Nu al deze zaken zo goed als afgerond zijn, zoekt de stichting de publiciteit. In een van de recente edities van Kijk op Reeuwijk verschijnt een interview met een aantal leden van de stichting. Dit is de aftrap voor meer! Houd de eigen website van de Stichting Behoud Kerkgebouw Sluipwijk én de lokale pers dus in de gaten voor het laatste nieuws over de fondsenwervingsactie. Wij vertrouwen erop dat u de acties van de stichting waar mogelijk zal ondersteunen met uw enthousiasme.

Website Stichting Behoud Kerkgebouw Sluipwijk: klik hier.
Meer informatie vindt u ook hier.