Tweede Praisenight Reeuwijk - 23 maart D.V. Tweede Praisenight Reeuwijk - 23 maart D.V.

PraisenightNa een hele fijne en goed bezochte eerste Praisenight, willen we jullie graag op de hoogte stellen van de tweede Praisenight. Deze vindt op zaterdagavond 23 maart D.V. plaats. We streven weer naar een avond voor tieners en jongeren vanaf 12 jaar uit Reeuwijk en omgeving, waarin veel gezongen wordt en gezelligheid centraal staat. De avond is weer een samenwerking tussen christengemeente Elim en de jeugddienstcommissie van onze kerk.

De flyer kan je hier bekijken.

De avond start om 19.30u en vindt plaats in basisschool de Regenboog
(Greidweide 1).

Zien we je dan?

Meer informatie vind je op Facebook. Vragen mag je ook mailen, dat kan via deze link of spreek Lisanne, Dick of Mariëtte even aan.