Update: Update:
Woensdagavond na het luiden van de klokken om 19.00 zal er een gebedsmoment zijn om 19.15. Dit zal worden uitgezonden via internet. Als gemeenteleden hieraan willen deelnemen in de kerk, neem dan contact op met Arwin van Nieuwkoop.

Mocht u iemand weten die hulp nodig heeft, voor boodschappen, medicijnen halen, of andere, voor ons normale dingen, geef dit dan ook door aan de dominee of iemand van de kerkenraad. Wij proberen dan die hulp in te schakelen. Er zijn jonge mensen, die zich hiervoor al hebben aangeboden.

De ouderenmiddag rondom Pasen van 7 april gaat niet door.