Cadeau / Vaderdag actie 16 juni 2018 Cadeau / Vaderdag actie 16 juni 2018

Bestel uw pakketten voor 12 juni 2018
Verkrijgbaar zijn:

• Wijnpakket Protocolo van ’t Reeuwijks wijnhuis (1 rood /1 wit /1 rosé ) voor €19.95*
  • Streekbier Brouwerij Kraanwater ( 6 flesjes) € 19.95 (incl.€ 5,00 statiegeld kratje en flesjes)*
  • Notenpakket (Huismix/Cashewnoten/Japanse knabbels) in geschenkverpakking € 9.95
  • Echt Sluipwijkertje (1 kg Jonge kaas) € 9.95
    (Bovenstaande pakketten zijn verpakt in cadeaufolie; direct klaar om te geven.)
  • Stroopwafels € 2.50 per pakje, 3 pakjes voor € 6.50, doos(15) voor € 30.00
Download hier het bestelformulier

De opbrengst komt ten goede aan de Hervormde gemeente Sluipwijk.
Op 16 juni bestelling ophalen bij de Sluipwijkse kerk tussen 9.00-15.00 uur.
*(i.v.m de drank en horeca wet ontvangt u tegen betaling een bon voor wijn/bier tegen inlevering in het wijnhuis ontvang u het pakket)

Autowassen
Natuurlijk is dit ook de dag om de auto eens goed te laten wassen.
Buitenkant: € 8.50 en/of Binnenkant € 7.50
Laat uw auto wassen terwijl u uw bestelling afhaalt en koffie/ thee drinkt met een heerlijke stroopwafel.