Vierde Jeugddienst Sluipwijk Vierde Jeugddienst Sluipwijk
Klik hier voor de flyer van de volgende jeugddienst. Je herkent de flyer mogelijk nog van de vorige dienst van 26 januari. Het bijzondere is namelijk dat we dit seizoen twee jeugddiensten hebben en de volgende dienst is alweer vrij snel! Het is inderdaad de vierde keer dat we zo’n dienst organiseren en iedere keer is het weer een feestje! De creatieve ideeën vliegen in het rond en de oefenavonden van het koor zijn ook echt een genot om bij te wonen.
Kortom: wij hebben er weer enorm veel zin in en hopen u en jullie allemaal weer te zien op D.V. 15 juni.

De deuren gaan weer open om 18.00u en de dienst start om 18.30u.
In de dienst willen we de verschillende onderdelen (samenzang, koor, sketch, collecte, schriftlezing en preek) rond het thema Vaderdag?! doen.
Na de dienst hopen we u/jou te spreken op de Turfzolder, die weer open is voor een hapje en een drankje!

Oh ja, nog wat praktische dingetjes: kom, als het even kan, op de fiets (de vorige keer was er te weinig parkeergelegenheid). Er zal deze keer geen crèche zijn wegens te weinig animo en we zoeken nog mensen die ons team komen versterken om ook volgend jaar weer jeugddiensten te organiseren. Lijkt het u/jou leuk om met ons mee te denken en te helpen bij de uitvoering van nieuwe diensten? Laat het ons dan weten! Spreek één van ons aan of stuur een mailtje.

Sponsoring
We zoeken sponsoren om de kosten van jeugddiensten te kunnen dekken.  De opbrengst van het sponsorgeld wordt gebruikt voor bijvoorbeeld flyers, aankleding kerk, advertenties, licht- en geluidsapparatuur en boodschappen voor een avondmaaltijd voor de medewerkers. Uw (kleine) bijdrage is altijd welkom. Overmaken kan naar de rekening van de Diaconie: NL38RABO0354933817, o.v.v. ‘Sponsoring jeugddienst’.