Jeugddienst 2015 - Keep Calm Jeugddienst 2015 - Keep Calm

Nog een paar dagen en dan is het weer zover: ook dit seizoen hopen we weer een Jeugddienst met God en met elkaar te vieren. De datum is D.V. zondagavond 15 maart 2015! Zet deze avond maar vast in je agenda. Het thema is “Keep Calm”. Waar vind je nou rust? Of heb je dat niet nodig misschien? Hier willen we verder bij stilstaan, zie ook de flyer. Er is ook weer gestart met oefenen voor het zingen in deze dienst. De oefenavonden zijn elke zondagavond en beginnen om 20.00 uur (na de kerkdienst) in de Sluipwijkse kerk.Dus zing je graag, kom gerust eens kijken, check Facebook of deze website.

De collecte is dit keer voor Open Doors, een organisatie die vervolgde christenen steunt. Een erg actueel onderwerp helaas. Verder nog twee praktische zaken: er zal geen crèche zijn deze avond en we willen vragen om zo veel als mogelijk op de fiets te komen. Dit vanwege de beschikbare parkeerruimte.
Mocht u/jij nog tips, ideeën of vragen hebben, vernemen we dat graag. Met elkaar hopen we weer op goede voorbereidingen en een mooie Jeugddienst! Klik hier voor de flyer.

En mocht je er geen genoeg van kunnen krijgen...Op 22 maart,  een week de jeugddienst in Sluipwijk, is er nog een jeugddienst en ditmaal in de Ark in Reeuwijk. Ook daarvoor mogen we jullie uitnodigen!