Protestantse Kerk in Nederland
Hervormde Gemeente Sluipwijk
 
 
Jeugddienst 2015 - Keep Calm Jeugddienst 2015 - Keep Calm
Nog een paar dagen en dan is het weer zover: ook dit seizoen hopen we weer een Jeugddienst met God en met elkaar te vieren. De datum is D.V. zondagavond 15 maart 2015! Zet deze avond maar vast in je agenda. Het thema is “Keep Calm”. Waar vind je nou rust? Of heb je dat niet nodig misschien? Hier willen we verder bij stilstaan, zie ook de flyer. Er is ook weer gestart met oefenen voor het zingen in deze dienst. De oefenavonden zijn elke zondagavond en beginnen om 20.00 uur (na de kerkdienst) in de Sluipwijkse kerk.Dus zing je graag, kom gerust eens kijken, check Facebook of deze website.

De collecte is dit keer voor Open Doors, een organisatie die vervolgde christenen steunt. Een erg actueel onderwerp helaas. Verder nog twee praktische zaken: er zal geen crèche zijn deze avond en we willen vragen om zo veel als mogelijk op de fiets te komen. Dit vanwege de beschikbare parkeerruimte.
Mocht u/jij nog tips, ideeën of vragen hebben, vernemen we dat graag. Met elkaar hopen we weer op goede voorbereidingen en een mooie Jeugddienst! Klik hier voor de flyer.
 
En mocht je er geen genoeg van kunnen krijgen...Op 22 maart,  een week de jeugddienst in Sluipwijk, is er nog een jeugddienst en ditmaal in de Ark in Reeuwijk. Ook daarvoor mogen we jullie uitnodigen!
terug
 
 
 
 
ANBI
 
Kerkdienst rechtstreeks luisteren en opname terugluisteren

Klik hier om de dienst rechtstreeks te beluisteren of terug te luisteren meer
 
Fotoalbum
 
Facebook
 
Lubbers in Kosovo

We ondersteunen als kerk de familie Lubbers die is uitgezonden naar de christelijke gemeente in Peja (Kosovo)

Kijk voor meer informatie op lubbersinkosovo.nl

 
Handwerkgroep

Met een groepje enthousiaste handwerksters komen we maandelijks bij elkaar om dingen te maken die op de jaarlijkse Sluipwijkse markt verkocht worden. Er worden o.a sokken, sjaals, babyslofjes, knuffels, poppenkleertjes en andere leuke dingetjes gemaakt.

Voor info: Catrien van Blotenburg 0182-392575


 

 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.