Vierde Jeugddienst Sluipwijk - Terugblik Vierde Jeugddienst Sluipwijk - Terugblik

De vierde jeugddienst is al weer geweest. Het was weer een dienst vol van zang, muziek, sketch, en ditmaal rond het thema "Vaderdag !?" Mooi dat we met zo veel mensen en op vele manieren mochten stilstaan bij Wie God is en Wie Hij wil zijn voor ons! Dank voor uw komst en aan een ieder die mee heeft geholpen!
Een deel van de audio-opname is hier terug te vinden.
Ook zijn er foto's gemaakt, enkele staan hieronder Alle foto's zijn ook op Facebook te vinden.

We zoeken nog mensen die ons team komen versterken om ook volgend jaar weer jeugddiensten te organiseren. Lijkt het u/jou leuk om met ons mee te denken en/of te helpen bij de uitvoering van nieuwe diensten? Laat het ons dan weten! Spreek één van ons aan of stuur een mailtje.