Vlaaienactie - Vaderdag 2013 Vlaaienactie - Vaderdag 2013

Misschien bent u al benaderd, of heeft u nog zo’n formulier thuis liggen, maar hierbij een kleine herinenring dat u tot zaterdag 8 juni nog uw vlaaien kunt bestellen voor de vaderdag actie. Naast dat zo’n vlaai erg lekker is, helpt u ook de gemeente Sluipwijk een handje, de opbrengst komt ten goede aan het groot onderhoud aan de kerk.

U kunt het bijgevoegde formulier inleveren op de bekende adressen of kunt een bestelling doorgeven door een bericht te sturen via het emailformulier.

Wij zien uw bestelling graag tegemoet!