Menu Sluiten

Laatste nieuws

Sluipwijkse kerk
Sluipwijkse kerk
Kerst & Nieuw Borrel🥂
Het is helaas even afwachten op de volgende persconferentie of het door kan gaan ja of nee. Dit zullen jullie dan ook zo spoedig mogelijk te horen krijgen !
Sluipwijkse kerk
Sluipwijkse kerk
De komende jaren werkt de GZB samen met de Presbyteriaanse Kerk in Egypte aan het planten en opbouwen van twaalf gemeenten, zowel in de stad als op het platteland. Zo bouwen ze aan kerken in materiële, maar vooral in geestelijke zin!

Wij als diaconie van Sluipwijk willen deze actie graag steunen d.m.v. deze bloembollenactie.

U een bloeiende tuin en onze broeders en zusters een bloeiende gemeente in Egypte.

Meer weten over dit project?
https://www.sluipwijksekerk.nl/bloembollenactie-bloeiende-gemeenten-langs-de-nijl/

Bestel formulier:
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAAAAAAAAAZ__sRrVspUN0g4VFVVMjM3VkpIUFhNN0FZQk5UUzNLRi4u
Sluipwijkse kerk
Sluipwijkse kerk
#ThrowbackThursday - Een terugblik op de donderdag. De jeugdvereniging gaat weer op zoek naar de locatie van het J.V. Weekend. De FoxBox is gisteren gevonden met de aanwijzingen. Ze hebben niet meer zo lang de tijd: https://www.sluipwijksekerk.nl/events/j-v-weekend/

Hieronder een paar foto's van voorgaande jaren. En de laatste is van de twee paraplu's die gisteravond zijn achtergebleven, deze liggen nu in het zaaltje achter de kerk. De rest van de foto's die gisteren zijn genomen zullen waarschijnlijk wel op de jaarvergadering worden getoond (^_^) .
Sluipwijkse kerk
Sluipwijkse kerk
#ThrowbackThursday - Een terugblik op de donderdag en gelijk een herinnering voor het opbod op zaterdagavond 25 september om 19.30 uur.
Sluipwijkse kerk
Sluipwijkse kerk
U bent hem vast al tegengekomen, de bestellijst voor de Sluipwijkse actie op zaterdag 25 september. Denkt u eraan uw bestelling op te geven? Het kan nog tot maandag 20 september, daarna moeten wij de bestellingen door gaan geven. Uw bestelling doorgeven kan via het scannen van de QR code op de bestellijst, via mail sluipwijksemarkt@hotmail.com, telefonisch bij Bert 06-50938537 of u kunt hem in de brievenbus doen bij Gerda Verweij (‘s Gravenbroekseweg 89) De bestellijst is o.a. te vinden in Kruispunt, in de Kijk op Bodegraven Reeuwijk.

Vergeet u zich ook niet op te geven voor het opbod op zaterdagavond 25 september, we beginnen om 19.30 uur.

De Sluipwijkse markt commissie