Menu Sluiten

Sluipwijkse kerk
U bent hem vast al tegengekomen, de bestellijst voor de Sluipwijkse actie op zaterdag 25 september. Denkt u eraan uw bestelling op te geven? Het kan nog tot maandag 20 september, daarna moeten wij de bestellingen door gaan geven. Uw bestelling doorgeven kan via het scannen van de QR code op de bestellijst, via mail sluipwijksemarkt@hotmail.com, telefonisch bij Bert 06-50938537 of u kunt hem in de brievenbus doen bij Gerda Verweij (‘s Gravenbroekseweg 89) De bestellijst is o.a. te vinden in Kruispunt, in de Kijk op Bodegraven Reeuwijk.

Vergeet u zich ook niet op te geven voor het opbod op zaterdagavond 25 september, we beginnen om 19.30 uur.

De Sluipwijkse markt commissie
Gemeenteavond - Uitnodiging voor donderdagavond 30 september
Alle gemeenteleden zijn van harte welkom om over een aantal zaken te spreken en te beslissen.
Vanaf 19.30 uur staat de koffie klaar, we beginnen om 20.00 uur.
Sluipwijkse kerk
Morgenavond verzorgen Nelleke en Ad het gebedsmoment in Sluipwijk vanaf 18.30 uur
Hierbij een voorproefje van een van de liederen.
Thema Thuis bij God,. Luister je mee?
Sluipwijkse kerk
Open Monumentendag 2021 - Zaterdag 11 september is het zo ver , ook de Sluipwijkse kerk is open en met een mooi gevarieerd programma.

Er zijn activiteiten georganiseerd met een muzikaal karakter. U kunt tussen 10.00 en 16.00 binnen komen voor een kop koffie of thee. Van 10.30 tot 11.00 kunt u luisteren naar Inge Verkaik op de panfluit. Om 11.00 horen we orgelspel van onze organist Melle de Vries. Tussen 12.00 en 13.00 horen we heel andere muziek : het jazz combo “Vig Swing” met o.a. saxofoon en klarinet. In de middag om 14.30 komt Inge nogmaals spelen. Er is nog overleg gaande met anderen.

delen=super🥰
❗️Actie Sluipwijkse Markt❗️

Helaas kan de markt zoals u van ons gewend bent weer niet doorgaan en hebben we, om u niet met lege handen te laten staan, weer een verkoop actie opgezet. Bijgaand vindt u een bestellijst met een aantal te bestellen artikelen. Deze artikelen zijn normaliter ook te koop of te winnen op de Sluipwijkse markt. U kunt op verschillende manieren uw bestelling aan ons doorgeven. Wij zullen er dan voor zorg dragen dat uw bestelling op zaterdag 25 september a.s. tussen 14.00-16.00 uur voor u klaar staat in de kerk. Naast de te bestellen artikelen zal er voor de ingang van de kerk een kraam worden neergezet met o.a. de beroemde zelfgemaakte jam, lekkere noten, iets voor de kinderen en is er biest en bakpaling te verkrijgen.
‘s Avonds bent u van harte welkom op onze opbod avond in de kerk, de avond begint om 19.30 uur. U kunt zich hiervoor opgeven via het mail adres of telefoonnummer, welke op de bestellijst vermeld staat. Mocht u ‘s avonds komen, dan kunt u er ook voor kiezen om dan uw bestelling mee te nemen. Dit jaar zal de opbrengst gebruikt worden voor het onderhoud van de Sluipwijkse kerk.

Loten en stroopwafels zijn vanaf nu al verkrijgbaar en kunt u bestellen bij Eveline Van Nieuwkoop, tel. 06-27865185 of per mail thuis@buitenwerkverhuur en vraag gelijk of u voor uw buren, familie, vrienden en bekenden wat mee kunt bestellen.
Sluipwijkse kerk
Afgelopen maanden is er hard gewerkt aan de nieuwe website van onze gemeente.
De website bevat handige informatie zoals: contactgegevens, de agenda, terugluisteren van de diensten(Kerkdienstgemist), activiteiten en nog veel meer om te ontdekken!
Nieuwsgierig? Sla dan de bladzijde om en neem een kijkje op:
www.sluipwijksekerk.nl