Menu Sluiten

Laatste nieuws

Sluipwijkse kerk
Sluipwijkse kerk
Doe mee aan de Week van gebed voor eenheid 2022
Licht in het duister

Tijdens de Week van gebed voor eenheid van christenen 2022 staan christenen vanuit de hele wereld stil bij de ster van Betlehem. Een licht dat schijnt in het duister en de weg wijst naar Jezus. De gebedsweek vindt in 2022 plaats van 16 t/m 23 januari. Tijdens de Week van gebed voor eenheid bidden wereldwijd miljoenen christenen mee. Door samen te bidden ervaren we eenheid. Tegelijk tonen we verantwoordelijkheid voor anderen door de problemen van de samenleving in de voorbeden een plek te geven.

De kerken in Reeuwijk doen ook mee met de Week van gebed. Via de volgende links kunt u online luisteren. De uitzendingen zijn om 19:30.

17.01: Elim: https://elimreeuwijk.nl/
18.01: R.K.Reeuwijk Dorp: https://www.kerkomroep.nl/#/kerken/21988
19.01: De Ark: https://kerkdienstgemist.nl/stations/1591
20.01: Sluipwijkse kerk: https://kerkdienstgemist.nl/stations/867-Hervormde-Gemeente-Sluipwijk
21:01: Ichtus kerk: https://kerkdienstgemist.nl/stations/1076

www.weekvangebed.nl
Sluipwijkse kerk
Sluipwijkse kerk
De komende jaren werkt de GZB samen met de Presbyteriaanse Kerk in Egypte aan het planten en opbouwen van twaalf gemeenten, zowel in de stad als op het platteland. Zo bouwen ze aan kerken in materiële, maar vooral in geestelijke zin!

Wij als diaconie van Sluipwijk willen deze actie graag steunen d.m.v. deze bloembollenactie.

U een bloeiende tuin en onze broeders en zusters een bloeiende gemeente in Egypte.

Meer weten over dit project?
https://www.sluipwijksekerk.nl/bloembollenactie-bloeiende-gemeenten-langs-de-nijl/

Bestel formulier:
https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=DQSIkWdsW0yxEjajBLZtrQAAAAAAAAAAAAZ__sRrVspUN0g4VFVVMjM3VkpIUFhNN0FZQk5UUzNLRi4u
Sluipwijkse kerk
Sluipwijkse kerk
#ThrowbackThursday - Een terugblik op de donderdag. De jeugdvereniging gaat weer op zoek naar de locatie van het J.V. Weekend. De FoxBox is gisteren gevonden met de aanwijzingen. Ze hebben niet meer zo lang de tijd: https://www.sluipwijksekerk.nl/events/j-v-weekend/

Hieronder een paar foto's van voorgaande jaren. En de laatste is van de twee paraplu's die gisteravond zijn achtergebleven, deze liggen nu in het zaaltje achter de kerk. De rest van de foto's die gisteren zijn genomen zullen waarschijnlijk wel op de jaarvergadering worden getoond (^_^) .
Sluipwijkse kerk
Sluipwijkse kerk
#ThrowbackThursday - Een terugblik op de donderdag en gelijk een herinnering voor het opbod op zaterdagavond 25 september om 19.30 uur.