De Turf De Turf

De Turfzolder is een leuke ontmoetingsplek voor jongeren vanaf 15 jaar. Eens per maand is de Turfzolder op zaterdagavond geopend. Op de zaterdagavonden worden diverse leuke activiteiten georganiseerd, zoals buitenactiviteiten, thema-avonden, workshops of diensten bij andere kerken.
Naast de activiteiten ben je ook altijd welkom om op zondagavond langs te komen. Je kunt direct na de kerkdienst terecht tot ongeveer 22.30 uur voor een 'gezellig samen zijn'. Ook is de T.Z. geregeld geopend na speciale diensten zoals biddag en dankdag. En uiteraard mag je vrienden meenemen. Hoe meer zielen hoe meer vreugd!

Mochten er nog vragen zijn, dan kun je contact met Lisanne Perdijk opnemen.
Klik < hier > om haar te mailen.

Ben je vergeten wanneer je ook alweer bardienst hebt? Of welke zaterdagen en zondagen de deuren geopend zijn? Klik < hier > voor het rooster.

Bezoek ook onze Facebook-pagina.

We zien jou graag op de Turfzolder!

datum en tijdstip 23-09-2018 om 10:00 uur

datum en tijdstip 23-09-2018 om 18:30 uur

Klep en brei voor de bazaar

Er wordt regelmatig een creatieve avond gehouden om samen te timmeren, breien, knutselen, haken of naaien voor de bazaar.

Iedereen is van harte welkom om mee te doen. Neem gerust eigen ideeen of materialen mee!

Voor meer informatie kunt u terecht bij Catrien van Blotenburg (tel. 0182-392575) of Nelleke Vergunst (tel. 0182-301050)